Expositie Schilderes Wilma Pluimers

1 dec (hele dag) tot 1 mrt (hele dag)

Na drie periodes met exposities van foto’s, kunnen bezoekers van het Akkerhus nu genieten van een expositie met schilderijen! En wel van de bij velen bekende schilderes Wilma Pluimers uit Enter. We zijn heel blij dat ze bij ons wil exposeren; zij stelt zich hieronder aan u voor:

Toen Dhr. Boertjes mij vroeg of ik zin had een keer in het Akkerhus te exposeren heb ik gelijk "ja" gezegd. Het is altijd fijn de schilderijen voor de dag te halen en geschikte werken uit te kiezen voor een tentoonstelling.

Al vanaf dat ik 15 jaar oud was, zijn er periodes dat ik bijna dagelijks in de weer ben met penseel en verf. Dit komt natuurlijk ook omdat ik, hoe kan het anders, als echte Enterse, veel klompen beschilder. Schilderen is een vanzelfsprekend onderdeel van mijn leven geworden. Zowel mijn onderwerpen, als de stijl waarin ik schilder, zijn heel divers. Ook vind ik het een uitdaging  verschillende materialen te gebruiken. Ik hou van afwisseling, of het nu op klompen, canvas of papier is. Ik maak mijn werk met veel passie en plezier en hopelijk zal een ieder die deze expositie bezoekt dit ook zo ervaren.

Wellicht bent u het met mij eens als ik zeg: "Mijn schilderijen passen in Ypelo, in het Akkerhus: dicht bij de natuur!"

Vriendelijk groeten,

Wilma Pluimers
wilmapluimers@outlook.com 

 

De expositie duurt tot 1 maart 2019 en kan van maandag t/m zaterdag gratis worden bezocht in het Akkerhus te Ypelo. Informatie over openingstijden via de beheerder: 06 12 28 85 70 of 0547 – 382836.

Op vrijdagdagmiddag 22 februari is het Akkerhus speciaal geopend voor mensen die de expositie willen komen bekijken. U bent van harte welkom vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is gratis en hoeft daarvoor niet eerst een afspraak te maken.