Akkerrakker jeugdhonkavond BBQ

28 jun 19:30

Ook dit seizoen worden er weer verschillende activiteiten georganiseerd voor alle Akkerrakkers in Rectum en Ypelo. De meeste activiteiten vinden plaats in en om het jeugdhonk op de zolder van het Akkerhus, Ypeloschoolweg 2b.

Als je in groep 6 of hoger zit, ben je welkom tijdens onze honkavonden. We hebben geen maximumleeftijd, dus als je een activiteit leuk vindt, ben je van harte welkom!

Kom je voor de eerste keer? Dan mag er altijd een ouder/verzorger meekomen.

De meeste honkavonden zijn van 19.30 uur tot 22.00 uur en de kosten per avond verschillen. Het gaat dan vaak om een (kleine) bijdrage voor materiaalkosten/activiteiten. De kosten voor een consumptie (beker drinken of iets lekkers) bij het jeugdhonk zijn € 0,50.

Lijkt het je leuk om ook mee te doen met onze creatieve sportieve en gezellige honkavonden en ben je nog niet eerder geweest? Stuur dan een Whats app berichtje naar Karin Westerink, 06 51 08 88 15.

De data van de jeugdhonkavonden vind je in het Akkerhus activiteitenoverzicht. (tijden, kosten etc. onder voorbehoud)

Dit is de laatste honkavond van het seizoen van de Akkerrakkers. Wij sluiten dan weer een mooi seizoen af om na de vakantie weer met leuke geplande activiteiten te beginnen. Deze avond zal een gezamenlijke afsluiting zijn. Over de invulling kunnen we nog niet veel zeggen. 

Er komt een uitnodiging op de app en via de mail. 

 

Meer informatie: via Whats App: Karin Westerink 06 51 08 88 15. Mocht je niet in de appgroep zitten en toch graag een uitnodiging ontvangen, meld je dan aan op: 0651088815.

De jongens en meiden die eerder geweest zijn en in de appgroep zitten van de Akkerrakkers, ontvangen vanzelf een nieuwe uitnodiging voor de komende activiteit!