Jeugdhonk avonden

Elke maand wordt er in het Akkerhus een gezellige Akkerrakker jeughdhonk avond gehouden voor alle Akkerrakkers van Rectum/Ypelo. Ook dit seizoen worden er weer verschillende activiteiten georganiseerd. De meeste activiteiten vinden plaats in en om het jeugdhonk op de zolder van het Akkerhus, Ypeloschoolweg 2b.

Als je in groep 6 of hoger zit, ben je welkom tijdens onze honkavonden. We hebben geen maximumleeftijd, dus als je een activiteit leuk vindt, ben je van harte welkom!

Kom je voor de eerste keer? Dan mag er altijd een ouder/verzorger meekomen.

                

De meeste honkavonden zijn van 19.30 uur tot 22.00 uur en de kosten per avond verschillen. Het gaat dan vaak om een (kleine) bijdrage voor materiaalkosten/activiteiten. De kosten voor een consumptie (beker drinken of iets lekkers) bij het jeugdhonk zijn € 0,50.

Lijkt het je leuk om ook mee te doen met onze creatieve sportieve en gezellige honkavonden en ben je nog niet eerder geweest? Stuur dan een Whats app berichtje naar Karin Westerink, 06 51 08 88 15.

De data van de jeugdhonkavonden vind je op de Akkerhus activiteitenagenda tijden, kosten etc. onder voorbehoud)

 

De jongens en meiden die eerder geweest zijn en in de appgroep zitten van de Akkerrakkers, ontvangen vanzelf een nieuwe uitnodiging voor de komende activiteit!