Expositienieuws vanuit het Akkerhus

De exposities in het Akkerhus zijn inmiddels een vertrouwd verschijnsel. Veel mensen kijken ernaar, genieten ervan en discussiëren er onderling over. Soms tijdens de speciale openstellingen van het Akkerhus, maar nog veel meer tijdens feestjes, koffiepauzes bij allerlei activiteiten, enz. enz. Elke vier maanden is er weer iets nieuws. 

Vanaf juli hingen in het Akkerhus schilderijen op tegels van Willem Oosterveen en pentekeningen van Hilbert Oosterveen met veelal voor de bezoekers herkenbare taferelen. Dat trekt de aandacht van de aanwezigen.

In de eerste helft van november wordt de volgende expositie ingericht. Opnieuw met schilderijen, maar nu heel anders. Het zijn kunstwerken op doek van Erna Hofman uit Notter.

Hierinder stelt ze zich aan u voor:

Mijn naam is Erna Hofman en ik woon in Notter. Negen jaar geleden ben ik begonnen met schilderen. Ik deed mee aan een workshop acryl schilderen bij Miny Wigger, in Bornebroek. Dit vond ik zo leuk dat ik daarna alles heb geprobeerd om mij het schilderen een beetje eigen te maken . Ik heb een cursus gevolgd bij het L.O.I., schilderlessen genomen, boeken gelezen en veel op You Tube gekeken. Mijn voorkeur gaat uit naar het schilderen van landschappen. Ik kan hier helemaal in opgaan. Mijn man houdt alles goed in de gaten en geeft zonodig verbeterpunten.

Wat ik graag wil uitdragen is dat mensen gaan wegdromen in een prachtig landschap, de natuur om hen heen meer gaan bewonderen en vooral meer bewondering krijgen voor de grote Schepper van dit alles. Dat is voor mij de kroon op mijn werk!

Hartelijke groeten van Erna Hofman

 

Het Akkerhus is op de laatste vrijdag van de maand speciaal opengesteld om de expositie te bekijken. U bent welkom op 29 november, 27 december, 31 januari, 28 februari van 14.00 uur tot 16.00 uur.