Computer

Cursus computer

Elke dinsdagmiddag (14.00-15.30 uur) kunt u met al uw computer en tablet vragen terecht bij het Internetcafé van ’t Akkerhus.

Het kan om kleine dingetjes gaan, iets wat u wel geleerd heeft,  maar niet meer weet. Of u wilt iets nieuws leren, bijvoorbeeld hoe u kan whatsappen of skypen.  Wil Pieter leert  u graag de mogelijkheden. Naast het computeren is gezelligheid een belangrijk onderdeel van het internetcafé. U ontmoet hier buurtgenoten en heeft een leuke middag samen.

De kosten zijn € 3,50 per keer. Hier is de koffie/ thee bij inbegrepen. Neemt u vooral uw eigen laptop of tablet mee, dan kan u tijdens de bijeenkomst volop oefenen.

U bent welkom, opgave is niet nodig. 

 

Bijeenkomsten omgaan met de computer en iPad

 

Bij voldoende belangstelling kunnen we aanbieden:

 
  1. Beginnerscursus voor tablet en iPad.

Steeds meer ouderen krijgen de beschikking over een tablet of iPad. Deze cursus kan u helpen hiermee om te gaan.

 
  1. Internetcafé.

Het internetcafé is bedoeld voor mensen die al eerder kennis hebben gemaakt met de computer en hun kennis willen uitbreiden of opfrissen. Ieder kan komen met eigen wensen en krijgt individueel hulp.

          

Informatie en opgave bij Johan Heimerink tel.: 0683388119   email:  j.heimerink@gmail.com

 

Mededeling van Stichting De Welle:

Windows 10 voor gevorderden

Op 6 maart start De Welle op woensdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur met een vervolgcursus Windows 10. De cursus bestaat uit 10 lessen. U leert in een rustig tempo de vaardigheden aan. Hiervoor heeft u al wel basiskennis nodig of u heeft de basiscursus reeds gevolgd. Onderwerpen die aan bod komen zijn: 

• uw werkomgeving aanpassen
• werken met bestanden en mappen
• gebruiker accountbeheer
• werken met foto's
• muziek afspelen en beheren
• apps downloaden en systeemherstel, back-up maken en de pc opruimen.

De cursus vindt plaats in het kantoor van De Welle aan de Dokter G.H. Beensweg 21 in Wierden. De kosten zijn € 75,00, inclusief boek en koffie/thee. Er kan tijdens de lesse gebruik worden gemaakt van een laptop van De Welle.

Opgave kan elke ochtend tot 28 februari bij Stichting De Welle: tel. 0546 - 57 16 93

Of u stuurt een mail naar maatwerkwierden@stichtingdewelle.nl