Vergaderzaal

Unieke vergaderlocatie!

’t Akkerhus biedt een unieke rustieke vergaderlocatie in het oosten van het land geschikt voor het houden van presentaties, brainstormsessies, vergaderingen of trainingen.

                        

 

Bereikbaarheid

Uitmuntend. Met de auto 5 minuten vanaf de A1 (afslag 28) en de A35 (afslag 32).

 

Omgeving

De plek is bijzonder uniek te noemen; het ligt namelijk midden in een prachtig natuurgebied, omgeven door boerderijen met veel groen en water.

 

Het Akkerhus ligt bovendien midden tussen twee unieke waterprojecten (De Doorbraak en retentiegebied Dakhorst (14 ha)) binnen een loopafstand van 3 minuten.Uitermate geschikt dus om met uw relaties een wandeling te maken!

                 

 

Faciliteiten

 

 

 

 

 

 

 

             

De vergaderruimte biedt ruimte voor 30 personen, meer personen kan onder voorbehoud en in overleg. In de ruimte staat een flip-over, beamer met vast scherm (tevens op internet aan te sluiten) en er is draadloos internet en een geluidsinstallatie. 

Gedurende de dag zorgen we dat er voldoende koffie, thee en water aanwezig is. Tevens kunnen wij voor u de lunch en/of een buffetverzorgen. In het pand is ook een aparte overlegruimte die in overleg gebruikt kan worden om bijvoorbeeld even apart van de groep te gaan zitten.

 

Overnachten

Voor de ontspanning is er een bruin café in het pand alwaar u een biljartje kunt leggen ter ontspanning. In de zomermaanden kunt u tevens gebruik maken van een jeu ‘d boule baan welke aanwezig is en een voetbalveldje voor de teamspirit.

Tegenover de locatie zit een Bed & Breakfast welke wij graag bij u aanbevelen:

Het Meestershuis

Ypeloschoolweg 3

7468 RE  Enter

tel. 0547 381 941

www.meestershuis.nl

 

 

Contact

Reserveringen en vragen kunnen gemaild worden naar  beheerder@akkerhus.nl. Wij zorgen dat u dezelfde, of de volgende dag een reactie ontvangt. Neem voor meer informatie contact met ons op: 06-12288570.